Паяні пластинчасті теплообмінники IMS – оптимальне рішення для опалення та ГВП.

Пластинчастий теплообмінник – це компактний тип теплообмінника, який використовується для передачі теплової енергії від одного теплоносія до іншого через поверхню тонких металевих пластин, які розділяють потоки.
Теплообмінники польського виробника IMS виготовлені з рифлених пластин з нержавіючої сталі AISI 304, спаяних міддю у вакуумній печі. При виробництві кожна наступна пластина розгорнута на 180° відносно попередньої, що сприяє значній турбулізації потоків і ефекту самоочищення теплообмінника. При цьому дотримується протитечія робочих середовищ для виняткової ефективності теплообміну, навіть при низьких швидкостях потоків. Теплообмінник може застосовуватися для систем з фреоном, водою, антифризом, а також в змішаних системах.
Теплообмінники IMS відрізняються високою надійністю і широкою сферою застосування: опалення, гаряче водопостачання, вентиляція, підігрів виробничої води, сонячні установки, теплові насоси, системи теплих підлог, підігрів басейнів, системи кондиціонування, холодильна техніка, охолодження для майнінга.

Придбати потрібний пластинчатий теплообмінник IMS для системи опалення, охолодження або для гарячого водопостачання ви завжди зможете на нашому сайті Рікстон.

← Повернутися до списку новин
Вхід на сайт
E-mail *
Пароль *
E-mail *
После отправления, в течении 5 минут к Вам на почту придут инструкции по восстановлению пароля .
Новий користувач
E-mail *
Пароль *
Вхід через соц. мережі